Una din cele mai indragite actrite a pozat in body si colanti la 70 de ani!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 oct 2020, 23:40

Fotografiile sunt alb-negru si o infatiseaza pe celebra actrita in cateva ipostaze inedite.

Intr-un articol aparut cu titlul "Catherine Deneuve, o legenda la 70 de ani", aceasta revista a publicat trei fotografii alb-negru cu celebra actrita, realizate de fotografa franceza Dominique Isserman. Doua dintre acestea sunt portrete.

Cea de-a treia fotografie, salutata marti de admiratorii actritei franceze, o arata pe aceasta din spate, purtand doar un body din dantela Eres, colanti negri si pantofi cu toc Louboutin.

Catherine Deneuve, care are si un tatuaj pe spate, este prezentata in timp ce se piaptana intr-o oglinda care ii reflecta chipul si bustul.


Revista care a comandat aceste fotografii a dorit sa realizeze un portret al actritei franceze intr-o ipostaza intima, a precizat Jody Quon, directorul departamentului foto al publicatiei americane. Artista a refuzat ca sedinta foto sa fie realizata in resedinta ei, dar a acceptat sa se lase fotografiata intr-o camera inchiriata in hotelul Meurice din Paris.

Catherine Deneuve "urma sa pozeze intr-o haina de blana.
ii era cald. A renuntat la haina, era in colanti si body, iar Dominique Isserman i-a spus: «Asteptati, sunteti formidabila astfel». Catherine Deneuve a spus: «Ok, hai sa incepem»", a adaugat Jody Quon.

"A fost cu adevarat o intamplare", a adaugat ea.

Articolul a fost publicat cu ocazia lansarii in Statele Unite a celui mai recent film cu Catherine Deneuve, intitulat "Elle s'en va", regizat de Emmanuelle Bercot.
( sursa Mediafax)

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.