Nae Caranfil la TEO SHOW: “Actorii straini sunt ca niste masinarii bine unse, bine puse la punct”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:53

Astazi, Teo Trandafir a discutat impreuna cu invitati in emisiunii “TEO SHOW” - Nae Caranfil si Bobby Paunescu, despre lansarea filmului “Closer to the moon”, o productie autohtona cu un buget hollywoodian ce va putea fi vizionata din 7 martie, in cinematografe.

Inspirat din jaful de la Banca Nationala din 1954, cand patru barbati si o femeie, inarmati pana-n dinti, ataca masina bancii si fura un milion de dolari, filmul are in distributie nume mari din industria cinematografica internationala, dar si din Romania. Cu un buget de aproape 8 milioane de dolari, filmul produs de Bobby Paunescu si regizat de Nae Caranfil, ii are in distributie pe Mark Strong, Vera Farmiga, Monica Barladeanu, Corneliu Ulici si Alin Olteanu.

Intrebat cum se lucreaza cu actorii straini, regizorul Nae Caranfil a marturisit ca scoala de teatru din strainatate ii disciplineaza pe actori. “Distributia este mixta, Vera Farmiga este americanca, restul sunt in majoritate britanici, iar scoala lor de teatru este foarte diferita. Sunt fantastici, sunt disciplinati, sunt ca niste masinarii bine unse, bine puse la punct. Viseaza textul!”, a spus Nae Caranfil.

Bobby Paunescu: “Uma Thurman a vrut sa joace in acest film!”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Producatorul

Bobby Paunescu a marturisit in emisiunea “TEO SHOW” ca celebra actrita Uma Turman si-a dorit sa joace in filmul “Closer to the moon”.  “Uma Thurman a citit scenariul si s-a aratat foarte interesata de el, doar ca a fost o problema de timp. Ea era disponibila din ianuarie, iar noi am inceput filmarile in septembrie”, a spus Bobby Paunescu.

Nu ratati, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.45,

emisiunea “TEO SHOW” prezentata de Teo Trandafir, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.