Nevestele fotbalistilor condamnati la inchisoare sufera cel mai mult!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 oct 2020, 23:30

Daca pana acum stateau in umbra sotilor, acum au ramas cu toate afacerile pe cap, dar si cu grija barbatilor.

Ce au facut ieri, dupa ce milionarii au fost incarcerati? Dupa ce aseara sotii s-au prezentat care pe unde au fost asteptati, astazi nevestele au venit intr-un suflet la poarta penitenciarelor. N-au venit cu mana goala,  ci cu bagaje peste bagaje in care au pus toate cele necesare.

La prima ora, proaspata sotie a lui Cristi Borcea batea la poarta penitenciarului Poarta Alba. Incarcata cu sacose, ascunsa in spatele unor ochelari de soare si foarte grabita, Alina nu a stat de vorba cu nimeni… Alina a iesit dupa 2 ore, la fel de grabita,  fugind  spre masina in care

o astepta soferul ei. Numai ca, in slalomul printre camerele de luat vederi, a fost la un pas sa se impiedice  si  sa alunece!

Odata ce a scapat de ziaristi, Alina si a pus mainile la ochi, semn ca nu si-a mai putut stapani lacrimile.
Iar daca la fostul actionar al clubului Dinamo a venit chiar partenera de viata, la fratii Becali au venit niste oameni de afaceri, printre care si Tanase Geambasu, cel care il viziteaza, deseori si pe Gigi Becali.

Si sa nu va ganditi ca au venit cu mana goala: au adus produse  frantuzesti dintre cele mai fine  pentru cei doi frati.

A fost ultima zi de libertate si intaia noapte dupa gratii pentru cei opt grei ai fotbalulului. Si daca barbatii isi vor petrece impreuna mai bine de 34 de ani in penitenciar, acasa, sotiile au ramas cu toate problemele pe cap.

Alina Borcea  nu a putut sa se bucure de sotul ei decat 2 ani si jumatate, caci in urmatorii sase ani vor fi despartiti de gratiile penitenciarului Poarta Alba. Nu-i va fi usor, va trebui sa preia fraiele afacerilor  si sa se ocupe de cele cateva hoteluri si case de vacanta detinute la Miami si Monte Carlo...

Si probabil ca  ziua in care a aflat sentinta, a fost cea mai trista din viata ei dar si din viata Mihaelei, fosta sotie a afaceristului.

Fosta doamna Borcea va avea si ea de lucru in urmatorii sase ani. Are de administrat o mare parte din averea pe care a impartit-o acum trei ani in urma divortului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cristi Borcea a fost ultimul care s-a predat ieri. Daca Ioan si Victor Becali au ajuns primii la politie, Cristi Borcea s-a lasat asteptat.

Se pare ca milionarul a petrecut ore bune intr-o cafenea cu circuit inchis, din incinta unei banci din Constanta, alaturi de fiul sau, de fosta si actuala nevasta.

George Copos a venit singur aseara la sediul Politiei si a fost dus la Penitenciarul Rahova. Sotia sa ar fi venit in aceasta dimineata la inchisoare pentru a-si vizita sotul. N-ar fi reusit sa-l vada pentru ca nu facuse o cerere in acest sens ...Cristiana si George Copos sunt casatoriti de peste 30 de ani.

Afacerile familiei Copos,  care  se ridica la circa 180 de milioane de euro, vor fi dirijate de azi inainte de catre sotia fostului actionar de la Rapid si de fiica sa care a studiat economia in America. Acesta mai are afaceri in industria ospitaliera, de panificatie si de productie de motoare electrice. Familia mai  detine trei hoteluri in Poiana Brasov.
Astazi, sotia lui MM Stoica, Corina, despre care se zvoneste ca ar fi divortat in urma cu un an, a venit sa il viziteze la penitenciarul Rahova.

Managerul Stelei a fost singurul care nu s-a predat, asa ca omul de afaceri a fost ridicat aseara direct de acasa, de catre politisti. Acestuia i s-au pus catusele si a fost dus intr-o masina a politiei direct la Rahova. Averea sa este una considerabila, insa, o mare parte din bunuri sunt trecute, se pare, pe numele fostei sotii. De altfel, tot acesta ar fi fost si motivul divortului- de protejare a banilor.