A trait SOCUL vietii ei cand s-a privit in oglinda! "Am crezut ca nu e adevarat"! Vezi DETALIUL care i-a schimbat complet viata

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:53

Jen Davis, o femeie in varsta de 35 de ani din Statele Unite, are o poveste impresionanta.

Din cauza stilului de viata nesanatos ea ajunsese sa cantareasca nu mai putin de 130 de kilograme. Acest lucru nu a deranjat-o multa vreme.

Mai mult, pasionata de fotografie, ea obisnuia sa se pozeze in oglinda si, ulterior, sa se admire. Intr-o zi insa, dupa ce a revazut niste poze si s-a privit in oglinda, si-a dat seama ca era obeza si ca acest lucru o limiteaza extrem de mult.



"Am avut un moment de gandire limpede, daca pot sa zic asa. Ma uitam la mine si nu imi venea sa cred ceea ce vad, nu imi venea sa cred ca monstrul din oglinda sunt eu. Acela a fost momentul in care mi-am dat seama ca am nevoie de o schimbare".

Si-a facut astfel o operatie de reducere a stomacului si a inceput o dieta stricta, completata de o serie de exercitii fizice.
A reusit sa slabeasca peste 40 de kilograme, iar acum spune ca se simte mai bine ca oricand.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.