PROTEST neobisnuit al unei prezentatoare din Statele Unite fata de criza din Crimeea

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 11 oct 2020, 22:00

Liz Wahl, o prezentatoare de stiri pentru un canal de televiziune cu patronat rus, a acuzat postul ca prezinta in mod eronat criza din Crimeea.

Prezentatoarea de stiri a facut un act de curaj, intrerupand jurnalul pe care il prezenta in direct pentru a-si spune opinia pe post. Liz Wahl era jurnalist la Russia Today, un post cu patronat rus si care prezinta diverse evenimente din Rusia pentru diaspora din Statele Unite.

Tanara a lasat stirile deoparte si a acuzat postul ca prezinta in mod eronat evenimentele din Crimeea dupa ce Rusia a invadat republica autonoma din Ucraina.

Prezentatoarea a adaugat ca i se ordona ca stirile sa il prezinte intr-o lumina favorabila pe presedintele rus, Vladimir Putin.

" Personal, nu mai pot face parte dintr-un post de televiziune infiintat de guvernul rus care il preaslaveste pe Putin. Invazia armatei ruse in Crimeea este un lucru grav", a spus tanara anuntand totodata ca demisioneaza.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.