Politistul Cristian Cioaca are din nou necazuri!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 oct 2020, 21:05

A renuntat si la zambetul care l-a facut celebru si la declaratiile acide, dar tot starneste scandal.

Si asta chiar daca judecatorii n-au dat înca verdictul în dosarul mortii Elodiei! Cristian Cioaca a suparat-o din nou pe avocata familiei Ghinescu. Motivul? Jandarmii i-ar oferi un tratament preferential: „Jandarmeria Romana, mai nou, ii asigura paza si protectia lui Cristian Cioaca! Nu vad de ce Jandarmeria Romana sa asigure pe holul Curtii de Apel Pitesti protectia unui om care este acuzat pentru o infractiune atat de grava, aceea de omor.”

Cristian Cioaca si-a vazut in liniste de treaba lui. A stat cuminte pe banca si nu a facut niciun comentariu. Avocata Crina Radu a continuat. S-a aratat indignata de lipsa avocatei lui Cioaca de la proces. Mai ales ca dosarul s-a amanat si din aceasta pricina: „ in momentul in care erati inchis, doamna Maria Vasii venea intotdeauna dimineata la termen, astazi ce s-a intamplat? Se bazeaza pe faptul ca judecatorii v-au dat drumul? Nu-si mai da interesul pentru dumneavoastra?”

Mama Elodiei il vrea dupa gratii pe cel pe

care il considera vinovat de moartea fiicei sale: „ e destul de greu pentru ca mi-a omorat fata si acum il vad liber, pentru ca justitia asa a binevoit sa faca: sa lase un criminal in libertate”. Dosarul in care Cristian Cioaca este acuzat de omor este aproape de final. Au venit toate raspunsurile la toate expertizele solicitate si nici martori nu mai sunt de audiat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Expertiza genetica este foarte clara.

Reiese fara niciun fel de dubiu, sangele Elodiei, cu AND-ul Elodiei pe acele obiecte gasite in rapa.”, a afirmat Crina Radu, avocata familiei Ghinescu. Asa ca foarte probabil ca la urmatorul termen instanta sa ramana in pronuntare. Hotararea magistratilor Curtii de Apel Pitesti va fi executorie. Ei vor hotari daca Cioaca este sau nu vinovat pentru moartea Elodiei.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.