Imagini incredibile cu Adrian Mutu la ziua Biancai Dragusanu. Fotbalistul a fost vazul in localul unde s-a tinut petrecerea

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:54

Paparazzi WOWbiz au surprins un oaspete surpriza la ziua Biancai Dragusanu. E fotbalist, il cheama Adrian, insa...e Mutu, nu Cristea.

Aseara Bianca si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un restaurant de fite din Capitala. A fost insotita doar de cateva prietene. Insa, la un moment dat si-a facut aparitia si Adrian Mutu in local. Fotbalistul a luat masa alaturi de cativa prieteni, nu a mers la masa Biancai, iar la o ora dupa ce a plecat a parasit si Bianca localul. Prezenta lui Adrian Mutu a starnit suspiciuni din partea paparazzilor care au si speculat ca cei doi ar avea o aventura.



Contactati de cotidienele tabloide, atat Bianca, cat si Adrian Mutu, au infirmat orice legatura.

" Eu nu am nicio treaba cu Bianca Dragusanu, nu am avut si nici nu o sa am Vreodata. Sunt barbat casatorit si nu am cum sa ma asociez cu Bianca. Am fost la restaurant cu mai multi prieteni fotbalisti si am stat impreuna la masa. Am ajuns acolo in jurul orei 23.30,

dupa meci, si am stat pana la 00.10, iar paparazzi m-au filmat in momentul in care eu ieseam
", a declarat Adrian Mutu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vezi imaginile surprinse de paparazzi pe wowbiz.ro!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.