Vicktor Ianukovici a facut infarct! Fostul presedinte al Ucrainei se ascunde in Rusia!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 oct 2020, 20:30

Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici ar fi suferit un infarct si se afla spitalizat la Moscova.

Presa rusa citata de ruvr.ru arata ca medicii considera ca starea politicianului este grava.

Informatia nu a fost confirmata oficial.

Se stie ca Viktor Ianukovici se adaposteste in Rusia, la Rostov-pe-Don, unde a si tinut o conferinta de presa. Un activist ucrainean anuntase, anterior conferintei, ca Ianukovici ar fi murit. Presedintele rus, Vladimir Putin, a precizat insa ca a discutat cu acesta si este bine, sanatos.



Ianukovici a fost demis in urma cu aproape doua saptamani, in urma unui vot al Parlamentului. Partidul sau, partidul Regiunilor, a pierdut majoritatea dupa ce zeci de parlamentari au trecut de partea Opozitiei. Nou-alesul presedinte al parlamentului, Aleksandr Turcinov, a fost numit si presedinte interimar al Ucrainei.

Noul regim a stabilit intoarcerea la Constitutia din 2004, care reduce puterile presedintelui, si a stabilit alegeri prezidentiale anticipate pentru 25 mai.
Ianukovici a fost pus pe lista celor mai cautati si pe numele sau a fost emis un mandat de arestare, noteaza cei de la ziare.com.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.