SOCANT. Si-a INECAT bebelusul, iar mai apoi a aruncat cadavrul intr-o parcare. Explicatia mamei a fost uluitoare!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 11 oct 2020, 20:25

Amy Black, o mamica in varsta de 40 de ani, din Marea Britanie, acuzata ca si-a ucis fiica si-a justificat oribila fapta dand vina pe depresia post natala.

O fetita in varsta de doar sapte luni a fost gasita moarta de catre politisti intr-o parcare a unei fabrici parasite. Camerele video amplasate in zona au aratat un lucru socant. Ucigasul micutei era nimeni altcineva decat propria mama. Pusa in fata dovezilor, femeia si-a recunoscut fapta, insa motivatiile ei au fost de-a dreptul halucinante.

Interesant este ca persoana care a sunat la numarul de urgenta pentru a alerta autoritatile a fost chiar mama ucigasa.

Ea spus ca fetita si-a dorit sa moara. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi aratau clar ca persoana care a aruncat cadavrul micutei era chiar propria mama.

Declaratiile mamei i-a lasat cu gura cascata pe anchetatori. Ea a dat vina pe depresia postnatala, dar si pe bebelus care plangea incontinuu. Dupa o noapte nedormita din cauza plansetelor copilului, mama a povestit ca a cedat. Micuta a fost gasita cu hainele ude, mama inecand-o, cel mai probabil in timp ce incerca sa o imbaieze.
Fisa medicala a fetitei arata ca aceasta suferea de o infectie la ureche, de aici si plansetele care nu se mai opreau.

Femeia a pledat vinovata, insa spera sa scape usor deoarece, conform spuselor sale, nu ea este de vina ci depresia post natala.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Amy Black

 

Taguri: