HALUCINANT: Isi TERORIZA sotia din gelozie, in timp ce O INSELA cu alta! Ernest, SOCAT de ceea ce a vazut

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 18:55

Gelozia omoara increderea si distruge orice forma de respect!

Ce face un sot care isi pierde cumpatul in fata sotiei? Ce apucaturi are el, dar mai ales, cu cine? Si cum traieste o femeie alaturi de un barbat extrem de patimas?

In aceasta editie a emisiunii "Ochii din umbra" domnul Titi Panait incearca sa afle ce se petrece cu una dintre fetele lui, Crina. El povesteste ca, in ultima perioada, ea s-a departat de el si de restul familiei, din motive pe care nu le intelege.



Totul a pornit de cand i-a facut observatie lui Robert, sotul Crinei si ginerele lui, reprosandu-i faptul ca nu pare implicat in relatie. "El era disparut tot timpul, nu stia nimeni ce face", spune Titi Panait, care a tinut sa sublinieze ca, din acel moment, totul s-a schimbat.

Detectivii emisiunii au incercat sa afle care este atmosfera in interiorul acelei familii. Ce au descoperit este cu adevarat socant.
Dintr-o gelozie excesiva, Robert isi urmarea sotia si ii facea viata un adevarat iad. Ii umbla in geanta, ii verifica telefoanele, nu o lasa sa iasa aranjata pe strada si o umilea.

Asta desi, fara scrupule, o insela cu o vecina de bloc. Mai mult, chiar avea planuri de divort. Cum au reactionat Crina si tatal ei si cum a decurs confruntarea aflati din materialul de mai jos:
##VIDEO105121##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii