ANUNT BOMBA: "Bianca se va marita cu Adrian Cristea pe care il va insela cu Victor Slav". Vezi cine face aceste declaratii!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 nov 2020, 04:55

Vorbe grele a aruncat Bianca Dragusanu dupa divortul de Victor Slav! Declaratiile ei n-au ramas fara ecou!

Omul care a contestat-o cel mai mult pana acum a dezvaluit telespectatorilor secrete care n-au trecut de sticla televizorului. Roscata afirma ca „ Pana in ceasul al XII-lea nu eram niciunul dintre noi siguri, adica am discutat si despre posibilitatea sa nu…”

Ce parea a fi sfarsitul telenovelei cu iz scandalos dintre Bianca si Victor Slav, se-anunta mai degraba a fi un nou inceput. „ Totusi, ca sa poti avea un nou inceput, trebuie sa termini o poveste ”, a mai spus ea.

Stirea-bomba parea a fi prevestita chiar inainte ca cei doi sa semneze actele de divort, cand si-au facut aparitia tinandu-se de mana: „ Acesta a fost semnul lui de protectiv fata de mine ”,a explicat Bianca. Si n-ar fi singurul argument care le-ar da de gol intentiile unui nou inceput impreuna.

Nu cu mult timp inainte, Victor parea sa dea semne de revenire la sentimente mai bune fata de femeia care a fugit la Paris cu un alt barbat la putin timp dupa nunta.

Cine s-ar fi asteptat ca Victor sa vina la ziua Biancai cu un buchet mare de trandafiri?!

##VIDEO105459##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dincolo de lacrimi si sentimente, divortul Biancai de Victor a fost la un pas de a provoca adevarate nenorociri. S-a intamplat dupa ce Bianca si Victor au plecat de la notar.

Masina in care erau cei doi a fost implicata intr-un accident. Declaratiile Biancai in legatura cu drama divortului prin care a trecut n-au ramas fara ecou!

Omul care a contestat-o pe Bianca Dragusanu a venit in platoul WOWbiz pentru a-i spune verde in fata ce gandeste despre ea:

Minte de duduie! Te-ai facut ca lesini in emisiunea la care am fost colegi si ti-au pus aia perfuzii ” In plus, Mircea Stoian crede ca telenovela va continua: „ Bianca se va marita cu Cristea.
Va divorta, iar in presa vor aparea la cateva luni povestiri gen<>. Si va mai intra un personaj.


<>. Si va mai intra un personaj.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.