O noua tehnica de REINTINERIRE face furori. Cum sa scapi de riduri fara botox sau bisturiu

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 11 oct 2020, 16:50

Cate doamne nu isi doresc sa scape de riduri fara sa ajunga pe mana chirurgului? Daca nu va uitati la sume, aflati ca acum exista si la noi o alternativa: intinerirea cu fire biodegradabile.

Firul care se absoarbe, acelasi folosit si la interventiile chirurgicale, se introduce sub piele si actioneaza ca un suport pentru tesuturi. „ Se introduce intradermic, este un fir bioabsorbabil, fara riscuri, fara complicatii sau reactii adverse si stimularea ulterioara a elastinei si colagenului, formand ca o carcasa de sustinere pentru tesuturile noastre ”, explica specialistii.

Procedeul este eficient, spun medicii si le ajuta pe doamnele care se tem de bisturiu sa arate bine.

Este si cazul Anei, care la 54 de ani, isi doreste ca tenul ei sa isi recapete supletea de altadata: „ Imi e teama, imi e frica de chirurgie, inseamna anestezie, inseamna si efecte negative, automat ”.

Totul incepe cu o demachiere, anestezie locala si restul parca vine de la sine. „ Trebuie sa stea 40-45 de minute, dupa ce isi face efectul se inlatura folia, se sterge, se dezinfecteaza zona, se trag traseele de injectare ”, explica mai departe, specialistii in aceasta tehnica.

##VIDEO105480##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Acum, Ana este curajoasa. Este pentru a doua oara cand recurge la aceasta procedura. Efectele se vad la o luna de la interventie si tin pana la doi ani. Recunoaste ca nu a fost asa de la bun inceput: „ Am avut emotii, dar eu am emotii si la o prelevare de sange.

Am avut dureri la inceput, am avut, dar, durerile sunt usoare, nesemnificative ”.

Medicul introduce sub piele atatea fire cat este necesar pentru ca ridurile sa devina amintire: „ In functie de anatomia fetei, se introduc si firele pentru ca avem si mai lungi si mai putin lungi ”. Specialistul spune ca o asemenea interventie nu are contraindicatii si imediat pacienta isi poate relua activitatea obisnuita.



Si chiar daca nu costa cat o operatie de lifting facial, nici acest tratament nu are un pret mai putin piperat. Costa intre 1000 si 2000 de lei, in functie de numarul firelor folosite.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.