Nu e PACALEALA. Vezi ce SCUMPIRI ne pregateste Statul de la 1 Aprilie!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:55

Multe vesti proaste si una buna! Toate se intampla de la 1 aprilie. Si nu e vorba de o pacaleala!

Sa facem impreuna cateva calcule si sa vedem pe ce dam mai multi bani! 1 aprilie este Ziua Pacalelilor. Din pacate, ce urmeaza nu este o gluma. Iata meniul de criza! Poftiti, asadar, la portia de scumpiri! Acciza la combustibil creste cu 7 eurocenti pentru fiecare litru. Asta inseamna o cheltuiala in plus de 25 de lei la fiecare plin.

Marirea acestei accize e un subiect intens discutat in ultimele luni, iar majorarea a fost decisa in comun cu cei de la FMI.

La motorina, daca mai amanam (n.r. cresterea accizei), inseamna 400 de milioane lipsa la incasari! ”, afirma Ponta.

Si pretul gazelor creste. Cu 2% pentru populatie si cu 5% pentru firme si companii. Cresterea cea mai mica se inregistreaza la energie electrica. Doar 1% in plus. Din pacate, lista scumpirilor nu se opreste aici! Exact ca intr-un joc de domino, scumpirile la combustibil, gaze si energie electrica vor fi urmate si de alte mariri de preturi, asa cum am aflat din experienta anilor trecuti.

Intai de toate, la alimente. Este de asteptat ca producatorii si transportatorii sa ridice preturile in piete si supermarketuri.

##VIDEO105513##

Cat de mari vor fi aceste scumpiri? Vom vedea direct pe taraba sau la galantar! Persoanele cu venituri mici vor resimti din plin valul de scumpiri de la 1 aprilie. Exista si o veste buna? Tot de la 1 aprilie vor scadea tarifele practicate de operatorii de telefonie mobila pentru apelurile efectuate in alte retele.

Calculele arata ca fiecare utilizator va plati pe an cu 6 euro mai putin.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Revenind, insa, la scumpiri, cat vor inseamna acestea pentru fiecare dintre noi? O familie cu 3 membri care face plinul o data pe luna si care are facturi la gaze si electricitate intre 100 si 200 de lei, va cheltui in plus 360 de lei.

Asta in conditiile in care scumpirile de la 1 aprilie vor fi singurele.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.