Calin Popescu Tariceanu, NEMULTUMIT in prima zi de lucru la sefia Senatului

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:55

A ajuns al doilea om in stat, dar are o mare nemultumire! Nu-i place biroul in care trebuie sa lucreze!

Calin Popescu Tariceanu spune ca incaperea ii aduce aminte de vremurile comuniste: „ De la birou pana la usa mananci o paine! ”.  Azi, Calin Popescu Tariceanu a intrat in paine! Si-a luat in primire noul birou de sef al Senatului si a prezidat prima sedinta. Dar, are deja cateva obiectii! Biroul in care va lucra nu-i place deloc: „I mens, groaznic de mare, incap si masinile, acestea sunt rezultatele grandomaniei din perioada comunista ”.

Altii ar fi fericiti sa stea intr-un birou mare cat un apartament cu trei camere! Unde mai pui ca are: trei candelabre, un semineu de marmura, vaze din portelan chinezesc, pereti decorati cu sculpturi in lemn si un covor urias! Nimic, insa, nu il impresioneaza pe noul presedinte al Senatului!

Daca biroul nu ii este pe plac, noua functie pare ca ii vine manusa lui Calin Popescu Tariceanu.

Asezat in fotoliu, noul presedinte primeste indicatii de la colegi si, din cand in cand mai face cateva comentarii! Si, pentru ca e la inceput, din cand in cand, ii mai sufla colegul.

Mai cu opinteli, mai cu nemultumiri, asa s-a incheiat prima sedinta de senat cu Tariceanu in frunte. Cat despre birou, proaspatul presedinte are tot timpul sa il redecoreze dupa gustul sau. Caci, vorba aceea: Omul sfinteste locul!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii