Sorin Brotnei: "Recunosc ca am cautat in telefoanele iubitelor!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:56

Trecem acum la un alt membru al trupei Akcent, care nu este atat de norocos in dragoste.

Femeile prefera sa o ia la santoasa de langa Sorin Brotnei, pentru ca artistul obisnuieste sa le… investigheze precum Sherlock Holmes.

Sorin a dat la final chiar toate cartile pe fata! In timpul interviului, s-a dat de gol cu privire la…barbatia lui! Pentru ca isi permite sa fie gelos si sa faca pe detectivul, chiar daca n-are cu ce…de Sorin Brotnei nu ne prea place.

##VIDEO105555##Unde-s multi, puterea creste.

Asta si-au spus Anca Serea si Adi Sina, care s-au pus serios pe facut copii.Ultimul bebelus, al patrulea pentru Anca si al doilea pentru Adrian, este o fetita cuminte pe nume Stephanie. Adi Sina ne povesteste ce a simtit cand si-a tinut pentru prima data fiica in brate!

Formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar familia lor s-a marit in luna ianuarie cu o fetita: Ava Stephanie.
Anca Serea mai are doi copii dintr-o casnicie anterioara, pe David si Sara, iar din relatia ei cu Adrian Sina s-a nascut in urma cu aprope doi ani Noah. In total, 4 copii!

Frumoasa stirista si-a revenit la forma initiala la doar doua saptamani dupa nastere, iar pe Ava Stephanie o lauda tare si spune ca este cel mai cuminte copil din lume! Din partea noastra primiti aplauze, pentru ca o familie atat de frumoasa si de numeroasa, noua…NE PLACEE!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta