Traian Basescu a vorbit pentru prima data despre o eventuala GRATIERE a lui Gica Popescu

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 11 oct 2020, 15:50

Presedintele Romaniei a vorbit aseara pentru prima data despre o eventuala gratiere a fostului capitan al Barcelonei, Gica Popescu.

Ce soarta crede seful statului ca va avea o eventuala cerere de gratiere pe numele fostului mare fotbalist, aflati imediat. Seful statului a precizat ca a facut gratieri doar in primul sau mandat de presedinte. In cel de-al doilea, niciuna. Traian Basescu explica si de ce a ales aceasta varianta.

Pe de alta parte, Gazeta Sporturilor sustine ca astazi, Gica Popescu ar urma sa trimita o scrisoare deschisa prin care sa explice de ce nu isi doreste nici el sa fie gratiat de presedinte.

In aceeasi situatie se afla si Gigi Becali. Mama latifundiarului din Pipera s-a dus ieri la Cotroceni pentru a depune alte acte la cererea de gratiere care este deja pe biroul presedintelui.

Totusi, Traian Basescu nu a lasat de inteles ca nu ii va gratia pe cei doi. Gica Popescu are de ispasit o perioada de detentie de 3 ani si o luna pentru evaziune fiscala. Pe de alta parte, Gigi Becali a trimis o petitie si catre parlament in care acuza conditiile din penitenciar si faptul ca nu este lasat sa se opereze in strainatate.



Tribunalul Constanta i-a respins cererea de întrerupere a pedepsei pe motiv ca acesta ar avea nevoie de o interventie chirurgicala la coloana, pe care ar vrea sa o efectueze in afara Romaniei. Dar, Becali a contestat decizia la Curtea de Apel. Gigi Becali a fost incarcerat in octombrie anul trecut si are de ispasit o pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare.

##VIDEO105615##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.