Cea mai importanta fiinta din viata Andreei Balan vorbeste despre relatia vedetei cu Keo!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:56

Bunica Andreei Balan are numai cuvinte pline de dragoste fata de nepoata pe care a crescut-o.

Se pare ca nu doar Andreea Balan este nemultumita de tragerile de timp ale lui Keo, ci si rudele ei. Bunica sa a povestit ca si-ar dori un nepotel si chiar sa mai traiasca pana in ziua nuntii Andreei. " Eu i-am zis, doamna, mereu, dar a spus ca nu vrea baiatul asta cu care e. Eu pe el l-am vazut mai mult pe la televiziune, dar o data l-am vazut la Sibiu si acolo era si Andreea, si parintii lor.

Noi ne-am dus acolo la un pelerinaj si ne-am vazut si cu ei. E asa, cum sa zic, nu prea a vorbit cu noi, e mai retras el.", a spus femeia.


/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16751866/1/media-139465912923483000.png
"Daca mai traiesc, merg si la nunta. Eu as vrea sa imi aduca nepotul sa alerge aici, ce sa zic, asa imi zicea tataia lor, ca mai avem si un baiat mare, are 30 de ani si sa ne asteptam sa ne aduca nepotelul.",

a mai spus ea cu lacrimi in ochi.

"A venit acum o luna ca sa ma vada. Eu am crescut-o aici. Ce o mai alergam eu pe aici, dar na, se mai ducea la copii.  De fiecare data cand vine la mine ma pune sa ii fac tocanita, orez si ciorba ma pune sa ii fac."
, a mai spus aceasta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.