SOCANT. Si-a OMORAT copilul de numai 4 ani, iar mai apoi s-a sinucis

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:56

Si-a omorat propriul copil de patru ani si apoi s-a sinucis. Ce l-a determinat pe un barbat de 37 de ani, care numai tata nu poate fi numit, sa recurga la un astfel de gest, este incredibil!

Barbatul era respectat in comuna. Vecinii spun ca isi iubea sotia si pe cei patru copii. Trei dintre copii proveneau din casniciile lor anterioare, doar cel mic de patru anisori era rodul dragostei lor. Ieri, insa, omul si-a omorat mezinul si apoi s-a sinucis.

Gestul lui a socat tot satul: „ Ar fi putut sa-si ia el viata, daca avea vreo problema in sufletul lui. Nu trebuia sa-i ia viata copilului ”, cred vecinii.

Se impacau bine. Nu a fost niciodata scandal la ei in casa, in curte, sau sa-i vezi vreodata certandu-se. Eu nu stiu ce l-a determinat. Nu-mi vine sa cred! ”, spun oamenii care ii cunoasteau familia.

Trupurile fara viata au fost descoperite de un alt baiat al barbatului. Socat, copilul in varsta de 14 ani a alergat disperat dupa ajutor in sat. Cand medicii au ajuns la fata locului, acestia nu au mai putut decat sa constate decesul celor doi.

##VIDEO105738##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cazul este anchetat acum de procurori: „ Langa cadavrele celor doua victime a fost gasit un bilet, iar in acest moment se fac cercetari pentru a se stabili imprejurarile in care a survenit decesul celor doua victime ”. Se pare ca motivul pentru care barbatul a recurs la un astfel de gest ar fi o somatie de plata de 35 000 de lei.



Tanarul ar fi accesat mai multe site-uri pentru adulti si s-a speriat cand si-a dat seama ca nu poate sa achite datoria. Cum isi iubea mezinul ca pe ochii din cap, a decis sa plece in lumea de dincolo, impreuna cu el. In urma primelor cercetari se pare ca acea somatie de plata era de fapt un virus, deci era falsa.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.