IMAGINI SPECTACULOASE surprinse de o camera de filmare de la bordul unei masini

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:56

Ce se intampla atunci cand un sofer neatent nu respecta semnele de circulatie? Urmeaza imagini spectaculoase surprinse de o camera de filmare de la bordul unei masini. Priviti!

Urmariti cu atentie masina de culoare neagra! Soferul pare ca se grabeste si calca pedala de acceleratie. Numai ca, priviti cu atentie, cand ajunge intr-o intersectie, nu se asigura si nici nu respecta indicatorul de circulatie care il obliga sa se opreasca.

Intr-o fractiune de secunda, masina este izbita in plin de un alt autoturism de culoare alba, care circula regulamentar. Puternic avariate, cele doua masini au iesit in afara soselei.

Speriati, soferii celor doua autoturisme, dar si pasagerul din masina neagra au reusit sa iasa pe picioarele lor din autovehiculele distruse.

Din cauza impactului foarte puternic, din cele doua masini a inceput sa iasa fum. Mare noroc au avut cei doi soferi ca nu le-au explodat autoturismele si ca au scapat teferi!

##VIDEO105748##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.