Radu Mazare, APARITIE SOC la Targul de Turism din Capitala

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 18:56

Cum, cu ce v-ar mai putea uimi primarul Radu Mazare? Cu o aparitie soc, evident! Tocmai la Targul de turism din capitala.

Sa-l vedeti cu ce oferta turistica s-a prezentat! A fost Suleyman Magnificul, Regele Babilonului, Nabucco sau Ludovic al IV-lea. Mazare, Radu Mazare a tinut astazi o reprezentatie de zile mari, la Targul de Turism al Romaniei. Asa sa stie si poporul ce ii va astepta la vara pe litoral: „ Vreau sa fac un apel catre natiunea romaneasca! Tara, tara vrem turisti! ”.

Rolul regelui i-a venit manusa primarului de la Constanta, care a atras vizitatorii ca un magnet.

A pozat, ca un adevarat star de la Hollywood. Si primarul Constantei ne-a explicat si ce costumatie a ales de aceasta data: „ Sunt regele carnavalului. Insa, la vara vor fi trei teme. La deschidere, voi fi Caesar, impreuna cu Cleopatra si Cleopatra va fi cantareata care interpreteaza melodia anului 2014, dupa care Stefan cel Mare si Ramses ”.

Dar, sa revenim la scopul vizitei. Radu Mazare a descins la Targul de Turism ca sa ii convinga pe turisti sa nu mai fuga la vecinii bulgari: „ Pe turisti ii vom astepta cu o plaja refacuta,

cu plaje iluminate ca la Rio, cu spectacole ce n-a vazut Parisul
”.

Si pentru cine nu a fost convins, edilul promite ca pana la startul sezonului estival totul va arata ca la carte. Mizeaza si pe straini pentru care a pregatit un film de prezentare si un nou videoclip: „ Am sa fiu doar in clip. De data aceasta nu mai cant. Dar, melodia este senzationala! ” A venit, a dansat si a captat toata atentia.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO105779##