Jean Claude Van Damme a "agatat" doua vedete autohtone!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 oct 2020, 14:00

Actorului belgian ii prieste viata de noapte din cluburile bucurestene. Van Damme nu s-a dezmintit nici de data aceasta cand si-a facut de cap cu doua bunaciuni de la noi.

Jean Claude Van Damme este unul din actorii internationali de renume caruia ii plac frumusetile patriei noastre. Si cand spunem frumusetile patriei nu ne referim la peisajul montan, ci la femeile care ii dau tarcoale de fiecare data cand vine in Romania si filmeaza secvente dintr-o pelicula.

Actorul a fost surprins de paparazzi WOWbiz intr-un club bucurestean alaturi de o vedeta locala, Marinela Avadani, care nu a venit singura ci insotita de o prietena de-a ei.

Starul s-a bucurat de prezenta exoticelor vedete autohtone incat nu s-a putut dezlipi de ele nici cand a plecat spre un hotel de lux. Van Damme a continuat distractia din club intr-o locatie exlusivista cu perdelel trase.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.