CAZ IREAL: Desi este barbat, si-a facut un test de SARCINA. Ce a urmat este INCREDIBIL

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:02

Cazul de mai jos face inconjurul lumii, iar multi au ramas fara cuvinte cand au aflat povestea.

Intr-o dimineata, in timp ce isi facea igiena obisnuita, un tanar a gasit in baie un test de sarcina, care apartinea fostei lui iubite. Fiind nefolosit si dorind sa se distreze, a decis sa il foloseasca si sa vada ce se intampla.

Spre uimirea lui acesta indica doua linii, adica semnul unei sarcini. Amuzat, a postat imaginea pe un site de socializare. Nu mica i-a fost insa mirarea cand, printre comentarii, cineva i-a spus ca ar fi bine sa mearga la un control, pentru ca ceea ce se intamplase ar fi putut indica un cancer testicular.



Poate parea incredibil, insa asa a fost. Tanarul a ramas fara cuvinte cand doctorul i-a dat diagnosticul, si a fost uimit de norocul pe care l-a avut, pentru ca seria de intamplari l-a ajutat sa depisteze boala intr-o faza incipienta.

Explicatia este cat se poate de simpla. Testele de sarcina depisteaza un anumit hormon, secretat de femei in momentul in care raman insarcinate. Se pare ca si barbatii care sufera de cancer testicular produc acest gen de hormon.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.