I-a venit sa lesine! A aflat cu stupoare ca fratele si sotia lui aveau o relatie amoroasa chiar sub acoperisul casei sale

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:57

Un tanar a ramas socant cand a aflat ca persoanele in care avea cea mai mare incredere, fratele si sotia, l-au tradat cu nerusinare.

Maria Savulescu a apelat la sprijinul lui Ernest, ingrijorata ca fiul ei Horia ar avea probleme in casnicie, Mai precis, mama soacra credea ca nora ii inseala baiatul. Il vedea mereu abatut si posomorat, nu mai comunica cu sotia lui, semn ca ceva necurat se petrece la mijloc.

Detectivii" Ochii din umbra" au inceput investigatia, iar banuielile soacrei s-au adeverit. Insa toti au ramas socati cand au realizat sotia lui Horia isi insela barbatul cu nimeni altul decat Radu, fratele lui Horia.

Sotul inselat nu s-ar fi asteptat in veci la o asemenea nenorocire.

Barbatul a aflat cu stupoare ca Radu, fratele lui si Diana, sotia, fusesera iubiti cu mult inainte ca Horia sa o cunoasca pe Diana. Dupa ce relatia lor s-a terminat, iar Radu a plecat sa lucreze cativa ani pe un vas de croaziera, Diana l-a luat de barbat pe Horia, cel mai probabil pentru a-si face gelos fostul iubit.
Acum ca Radu se intorsese inapoi in tara, femeia voia sa-si ia fostul iubit inapoi, fara a tine cont de faptul ca acesta era logodit, iar ea casatorita.

##VIDEO105923##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.