Alexandru Arsinel se pupa pe gura cu o moldoveanca focoasa! S-a intamplat pe platoruile de filmare la “Fetele lu’ dom’ Profesor” de la Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 aug 2021, 15:15

Dupa ce saptamana trecuta Loredana Groza a fost invitatul special in serialul “Fetele lu’ dom’ Profesor”, care a debutat miercurea trecuta la Kanal D, acum a venit randul lui Alexandru Arsinel sa ne incante!

Alexandru Arsinel este invitatul special in seriaul de comedie “Fetele lu’ dom’ Profesor” de la Kanal D, episod care va fi difuzat in aceasta miercuri de la ora 21.15!

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16752162/1/media-139504735177383000.jpgFara indoiala, una dintre cele mai tari scene pe care le-ai vazut cu Arsinel este cea in care actorul este pupat cu foc, pe gura, de catre moldoveanca Lena (Mariana Liurca)! Acest moment extrem de simpatic a facut deliciul celor prezenti la filmarile serialului care au explodat in ras imediat dupa ce s-a spus “stop!”.



Acest moment incredibil il puteti vedea in intregime miercuri de la ora 21.15 doar la Kanal D, in al doilea episod din “Fetele lu’ dom’ Profesor”! VEZI VIDEO pe wowbiz.ro!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.