Ingrediente
3 cepe mari rosii
Un catel de usturoi
Sare, piper, dafin cimbru
2-3 linguri de ulei
2 morcovi mari
O telina
Un pastarnac
O legatura patrunjel
2 cartofi
Un ardei gras
Un praz mic
Mod de preparare
Se toaca ceapa julienne si se caleste in 2-3 linguri de ulei, impreuna cu usturoiul zdrobit.
Se adauga dafin, cimbru, se asezoneaza cu sare si piper, apoi se adauga legumele tocate cuburi mici.
Se calesc toate legumele la foc mic, amestecand continuu pentru a nu se lipi.
Se adauga 2-3 cani de apa, si se fierbe totul 15 minute la foc mic.
Se strecoara, apoi se blendeaza legumele, adaugand treptat supa in care au fiert, pana cand se ajunge la consistenta dorita.Se serveste cu crutoane de paine.
Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei