Catalin Catoiu la TEO SHOW: "Ca sa ajungi actor trebuie sa ai noroc!"

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 18:57

Astazi, in emisiunea "TEO SHOW" de la Kanal D, Catalin Catoiu si Adina Galupa au vorbit despre lucrurile pe care trebuie sa le faca un tanar aspirant la o cariera solida in actorie.

Cei doi actori din sitcomul" Fetele lu’ Dom’ Profesor", le-au oferit si cateva sfaturi celor interesati.

"In primul rand trebuie sa simta inauntrul lui chestia aceasta, iar in acel moment sa incerce sa cunoasca mai mult din ce fac oamenii care atunci cand au simtit, au decis sa se indrepte in zona aceasta. Sa vada cat mai multe filme, cat mai multe spectacole de teatru, sa citeasca idei pe care mari actori, mari producatori, mari regizori le-au asternut in articole sau in carti si sa inceapa sa inteleaga.

Iar al treilea sfat nu depinde de ei, e poate cel mai important, si anume sa aiba noroc", a spus Catalin Catoiu.

Actrita Adina Galupa, la randul ei, e de parere ca un curs specializat pentru viitori actori, pune bazele unei cariere de succes in acest domeniu.

"Sa aiba o mare vointa, sa fie liber si sa urmeze un curs de actorie bun", a declarat Adina Galupa.


Nu ratati, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.45, emisiunea" TEO SHOW" prezentata de Teo Trandafir, la Kanal D.
##VIDEO106130##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.