Recunoasteti vedetele? Au facut SENZATIE la un bal mascat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 11 oct 2020, 11:05

In orice imprejurare, vedetele autohtone cauta sa straluceasca in fata camerelor de filmat. Chiar si la un bal mascat, unde nimeni n-are cum sa le recunoasca. Fac ce fac, si tot ies in evidenta!

E super sexy si se mandreste cu asta! Mereu provocatoare si zambitoare,  face furori de fiecare data in randul barbatilor! Priviti ce picioare bine lucrate, si ce decolteu! Ar da oricand si oricui  lectii la capitolul "Asa da!".

"Am optat pentru o tinuta all black si am considerat ca accesoriile sunt importante. Stiam ca o sa primesc masca aici(…) Pentru un touch glamour am optat pentru rochia cu paiete si aceste… pene minunate pe  cap.

Tocmai ca sa am o tinuta holyywood-iana". Ati recunoscut vedeta? Mergem mai departe! La bal mascat, se poarta totul "la vedere!".

Acesta  este trendul cand ai in decolteu o investitie serioasa care merita aratata. Da, ne-a demonstrat-o chiar Rocsana Marcu, prezenta la un eveniment monden cu staiff.

Nici daca esti prea imbracat nu-i prea bine. Risti sa fii confundat cu te-miri-cine.  Priviti-o pe araboaica din imagini! Sa fie Nicoleta Luciu care, mai nou, umbla cu fata acoperita  din cauza problemelor de ten…? Va lasam pe dumneavoastra sa ghiciti!

Si acum, o supriza de proportii! Sa
fi sosit sultana Hurrem in Romania? Sau sa fie vorba doar despre o sosie de-a ei? "O iubesc pe Roxellana, pe Hurrem, un personaj puternic, o femeie care a stiut ce a vrut de la viata si si-a iubit tara care a adoptat-o". Nimeni alta decat… Roxana!

La fel de misterioasa este si urmatoarea doamna! Bruneta, tinuta impecabila si o silueta de invidiat- un personaj care a impresionat! Cu sau fara masca, vocea te poate da de gol! Asta a simtit-o pe pielea ei vedeta noastra.


"Mi s-a intamplat intr-o farmacie sa cer ceva si sa vina o doamna sa zica sunteti… Nu pot sa spun cine.
##VIDEO106134##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.