Se lupta sa traiasca! Micuta ramasa singura pe lume dupa ce mama ei a murit arsa

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:57

Medicii au salvat-o din trupul mamei, care arsese ca o torta, iar micuta fara nume a inteles ca trebuie sa lupte.

Parca simte ca a ramas singura pe lume! Noi, cu ajutorul unor oameni cu suflet mare, am incercat s-o ajutam. Si asta pentru ca femeia care i-a dat viata s-a stins fara sa-si fi putut tine macar o clipa bebelusul in brate.

O mana de om si un munte de vointa! Dumnezeu a salvat-o din pantecele arse ale mamei, dar a lasat-o singura pe lume. In timp ce copila se lupta pentru viata in incubatorul unui spital, mama pierdea aceeasi lupta, intr-un alt spital.



Copila nu stie si nu va sti niciodata ce inseamna atingerea mamei, care a plecat fara sa fi apucat sa o atinga sau sa o vada macar. Astazi, cateva rude au venit sa ridice trupul neinsufletit al femeii, dar nimeni nu s-a gandit la puiul de om pe care femeia il lasa in urma. In zadar incearca medicii sa dea de urma familiei. Copila pare sa nu fie dorita nici de cel care ii este tata.


De cand a venit pe lume, nimeni nu s-a interesat de soarta ei. Cei care ar trebui sa o iubeasca si sa o ocroteasca nu i-au adus nici macar o suzeta. Pana acum, toate cele necesare i le-au cumparat medicii si asistentele din putinul lor.

Destinul a condamnat-o crunt, dar oamenii ar putea sa-i usureze suferinta. Noi am facut primul pas. Incercam ca atat timp cat este in spital, bebelusului sa nu i lipseasca nimic.
Desi nimeni si nimic  nu poate inlocui dragostea de mama.

Copila fara nume, s-a nascut sub semnul tragediei. A venit pe lume la 32 de saptamani, atunci cand medicii au fost nevoiti sa ii faca mamei cezariana. Femeia ajunsese de urgenta la spital cu arsuri grave pe jumatate din suprafata corpului. Poate acum, de acolo, de sus, din ceruri, femeia  va avea grija de bebelusul ramas singur pe lume.

##VIDEO106139##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.