Obisnuiesti sa conduci chiar daca esti racit? Afla ce parere au specialistii despre acest lucru

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 11 oct 2020, 10:35

Te doare putin capul sau esti racit? Ei bine, afla ca esti un pericol pentru ceilalti nu doar din pricina faptului ca poti imprastia virusi.

Specialistii sustin ca in momentul in care nu te simti bine fizic, esti racit sau te doare capul, echivaleaza cu a te urca beat la volan. Astfel de persoane reprezinta un pericol pentru ceilalti participanti la trafic, intocmai ca si persoanele aflate in stare de ebrietate.

Un sofer are nevoie de toata atentia si concentrarea atunci cand se afla la volan, iar orice ii diminueaza aceasta acapacitate de focusare, il face un pericol pentru ceilalti, chiar si o banala raceala."

Conducerea unui autovehicul necesita intreaga noastra capacitate de concentrare", a declarat pentru Daily Mail, profesor Russell Foster, neurolog la Universitatea Oxford, adaugand ca in cazul in care un sofer are o problema de sanatate, oricare a fi aceasta, atunci actul de a conduce o masina este compromis.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.