SOCANT. A murit barbatul cu cele mai mari testicule din lume. Nu o sa-ti vina sa crezi cat cantareau!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 11 oct 2020, 10:15

Wesley Warren Jr, cunoscut publicului din intreaga lume drept barbatul cu cele mai mari testicule din lume s-a stins din viata la 49 de ani.

Wesley Warren Jr, barbatul care si-a castigat notorietatea in urma unei grave probleme medicale la organul genital, a murit vinerea trecuta, intr-un spital din Las Vegas. Pana acum nu s-a specificat exact cauza mortii, insa barbatul suferea de o afectiune medicala rara. A devenit cunoscut drept barbatul cu cele mai mari testicule din lume! Scrotul lui cantarea 63 de kg!

Barbatul fusese internat in spital din cauza ca suferise un atac de cord.

De altfel, ultimele luni si le petrecuse pe patul de spital din cauza unor infectii cauzate de marimea supradimensionata a testiculelor. Wesley Warren Jr a declarat presei ca testiculele au inceput sa-i cresca din 2008, dupa ce s-a lovit puternic in zona genitala." M-am trezit dimineata, iar testiculele mele si erau cat marimea unui stup de albine. Cosmarul meu a inceput de atunci", le declara el in urma cu ceva timp intr-un interviu, jurnalistilor de la Huffington Post.



Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.