Nu a mai rezistat! Barbatul de 300 de kilograme A MURIT inainte sa fie operat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:57

Barbatul care ducea povara celor peste 300 de kilograme n-a mai rezistat! Minunea parea sa devina realitate si, totusi, Robert s-a stins in aceasta dimineata, cand nimeni nu se astepta. S-a zbatut sa traiasca si a luptat cu ultimele forte, pana astazi.

Tanarul a fost internat la Spitalul Judetean din Timisoara, la sectia de Chirurgie, in urma cu aproape doua saptamani. Chiar daca vestile medicilor erau bune saptamana trecuta, atunci cand pacientul a reusit sa slabeasca 7 kg, din pacate, in aceasta dimineata, tanarul a pierdut lupta cu boala.

Medicii explica tragedia: "Pacientul, fiind foarte obez si multiplele afectiuni cardiace si pulmonare pe care le avea au dus la acest deznodamant.(…)

S-a trecut la manevra de resuscitare, din pacate, dupa o ora, acestea nu au dat niciun fel de rezultat si a fost declarat decesul".

Viata a fost dura cu Robert: "Sunt ca o leguma nu pot sa fac absolut nimic! Depind de parinti sa ma ajute", spunea in timpul vietii.

N-a aratat tot timpul asa! Era un om normal, pana intr-o zi, cand problemele de sanatate l-au transformat intr-o persoana supraponderala.
La 40 de ani, barbatul cantarea 310 de kilograme, o greutate care nu-l lasa nici macar sa doarma si ii provoca atacuri de panica.

In ciuda kilogramelor care-l chinuiau clipa de clipa, Robert nu-si pierduse credinta. Stia ca Dumnezeu nu l-a uitat. Minunea parea sa devina realitatea, chiar daca nu-si permitea sa plateasca 15 mii de euro pe operatia de care avea nevoie.

Doi medici cu suflet mare s-au oferit sa-l opereze gratuit pe Robert si sa suporte si costul tratamentului.
"Visul meu cel mai mare este sa fac operatia, sa fiu un om sanatos. Ar fi cea mai mare minune de pe lumea aceasta", spunea Robert, cu speranta. Din pacate, nu a apucat sa fie operat. Dumnezeu sa-l odihneasca!
##VIDEO106246##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta