Brigitte Sfat a scapat de acidul hialuronic din buze! Ilie Nastase: "O faceam ratusca"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:58

Paparazzi wowbiz.ro au surprins-o pe sotia lui Ilie Nastase dupa operatia pe care a suferit-o recent la nivelul buzelor.

 

Brigitte Sfat a scapat de acidul hialuronic din buze! Ilie Nastase: "O faceam ratusca"
Paparazzi wowbiz.ro au surprins-o pe sotia lui Ilie Nastase dupa operatia pe care a suferit-o recent la nivelul buzelor. Brigitte a marturisit in nenumarate randuri ca vrea sa isi scoata acidul hialuronic de teama sa nu se imbolnaveasca grav.
"O faceam ratusca pentru ca avea buza umflata. Facuse o operatie care nu i-a reusit.
Apoi mi-a zis ca se duce in Germania sa isi scoata acidul din buze. La 19 ani era frumoasa, atunci si-a injectat buzele. O prietena a influentat-o. Era bine atunci, sper sa arate la fel dupa operatie. Nu am vrut sa asist la operatie, am fost la cateva zile. Nu imi placea implantul si nici ea nu se mai simtea bine, sper sa arate natural acum ca i-au scos ce avea in plus.
Nu o face doar pentru mine.
A fost dupa operatie sa isi scoata firele si medicul a zis ca arata bine. Are multe taieturi la buze si se vindeca greu. I-a curs mult sange. Am vorbit cu spatele la ea ca sa nu o vad, era umflata. Toate arata la fel dupa operatie, nu au cum sa scape. Stiam dinainte ca o sa arate asa. Dupa doua luni ar trebui sa arate normal, daca nu se intampla asta, ii gasesc alta porecla.
Eu, ca barbat, nu aveam curaj sa fac operatia asta.
Urmareste aici in intregime interviul acordat de Ilie Nastase!

Brigitte a marturisit in nenumarate randuri ca vrea sa isi scoata acidul hialuronic de teama sa nu se imbolnaveasca grav.

" O faceam ratusca pentru ca avea buza umflata. Facuse o operatie care nu i-a reusit. Apoi mi-a zis ca se duce in Germania sa isi scoata acidul din buze.

La 19 ani era frumoasa, atunci si-a injectat buzele. O prietena a influentat-o. Era bine atunci, sper sa arate la fel dupa operatie. Nu am vrut sa asist la operatie, am fost la cateva zile. Nu imi placea implantul si nici ea nu se mai simtea bine, sper sa arate natural acum ca i-au scos ce avea in plus. Nu o face doar pentru mine.
A fost dupa operatie sa isi scoata firele si medicul a zis ca arata bine.
Are multe taieturi la buze si se vindeca greu. I-a curs mult sange. Am vorbit cu spatele la ea ca sa nu o vad, era umflata. Toate arata la fel dupa operatie, nu au cum sa scape. Stiam dinainte ca o sa arate asa. Dupa doua luni ar trebui sa arate normal, daca nu se intampla asta, ii gasesc alta porecla. Eu, ca barbat, nu aveam curaj sa fac operatia asta",
a spus Ilie Nastase.


Urmareste aici in intregime interviul acordat de Ilie Nastase!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei