Brigitte Sfat, aproape DESFIGURATA! Ilie Nastase a fost SOCAT cand a vazut-o

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:58

Indragitul tenisman Ilie Nastase nu este chiar asa de neinfricat pe cat a lasat sa se inteleaga pana acum. Chiar sotia lui, Brigitte, este cea care a bagat spaima in sportiv. N-o sa va vina sa credeti cum l-a socat aceasta pe fostul tenismen!

Cand ai acasa o sotie frumoasa nu te astepti sa o vezi desfigurata exact cand ti-e lumea mai draga. Asta a patit tenismanul, atunci cand sotia lui a decis sa isi opereze buzele. Bruneta a vrut sa scape de efectele negative ale unei alte interventii chirugicale facute pe vremea cand era mai tanara.

Dar, cum nu degeaba se spune in popor ca "baba sufera la frumusete", pana sa fie mai bine, este mai rau: "e o taietura, sunt multe taieturi aici la buza si din cate am inteles e foarte sensibila partea aceasta si se vindeca foarte greu si

bineinteles ca i-a curs foarte mult sange".

"Am aratat groaznic, am aratat ca un mutant dupa ce m-am trezit din operatie, m-am speriat foarte tare", a zis chiar Brigitte. De la operatia facuta in Germania au trecut deja cateva saptamani, iar fata brunetei a inceput sa isi revina. Si ce daca Brigitte nu va isi va reveni perfect dupa operatie? Ilie Nastase stie deja ce are de facut.


Cel mai important lucru acum este ca sotia lui sa isi recapete aspectul. Chiar daca asta ar insemna o pleiada intrega de admiratori.
##VIDEO106436##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii