Nu a venit inca vara, insa pentru tineri nu conteaza! Iata ce tinute se poarta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:58

O fi inceputul acestei primaveri foarte asemanator cu o vara timpurie, dar parca nu a venit inca vremea bermudelor si a sandalelor. Asta o spunem noi. Tinerii, dar mai ales tinerele, au iesit astazi pe strazi cu gandul la... canicula. Sa vedeti cum s-au imbracat!

A venit vara? Asa am spune daca aruncam un ochi pe strada. Tricouri, fuste, pantaloni scurti. Parca prea le era dor romanilor de caldura. Nici nu mai conteaza ce se poarta. Cine a avut timp sa isi actualizeze garderoba de vara? Se pot purta si hainutele din anii trecuti. Ca doar atunci cand e cald nu ai nevoie de prea multe haine.

Chiar daca atunci cand mai adie vantul, pielea se increteste putin, tinerii nostri tin la imagine.

S-au lepadat de iarna si au aruncat cat colo paltoanele.

Fiecare a scos din dulap ce a putut. Doar daca arunci un ochi pe strada si iti dai seama ca puloverele sunt bine dosite. Si, chiar daca va spuneti ca sufera baba la frumusete, sa le  spunem, totusi, tinerelor, ca  dorinta de a aduce vara mai repede, le poate duce direct la spital.

Un lucru este, insa, cert: soarele face bine la psihic.
Nu e de mirare ca intr-o zi insorita suntem mai optimisti si vedem lucrurile mult mai frumoase.
##VIDEO106491##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.