Autoritatile au descoperit DOUA OBIECTE posibil legate de disparitia avionului Malaysia Airlines

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:08

Doua obiecte "posibil legate" de zborul MH370, observate prin satelit, a declarat premierul Australiei, Tony Abbot.

Premierul Australiei, Tony Abbott, a anuntat joi ca doua obiecte "posibil legate" de zborul MH370, disparut in urma cu 12 zile, au fost observate prin satelit. Unul dintre cele doua obiecte care ar putea avea legatura cu zborul MH370 masoara 24 de metri, informeaza Mediafax.

Unul dintre cele doua obiecte "eventual legate" de zborul MH370 al Malaysia Airlines si depistat de imaginile prin satelit masoara 24 de metri, au anuntat joi autoritatile australiene.

" Obiectele sunt relativ usoare. Sunt obiecte de o anumita dimensiune, probabil in apa, plonjand aproape de suprafata si urcand intermitent", a declarat un oficial din cadrul Autoritatii australiene de securitate maritima (AMSA), John Young. "Cel mai mare (dintre cele doua obiecte) este de 24 de metri. Celalalt este mai mic", a adaugat el in cadrul unei conferinte de presa.

" Este o pista, probabil cea mai buna pista pe care o avem pentru moment, dar trebuie sa mergem la fata locului(...)

pentru a vedea daca aceasta inseamna ceva sau nu
", a declarat Young.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.