La Constanta, un clan de rromi a ridicat o vila la cativa metri de balcoanele vecinilor!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:58

Astazi, de la ora 20.00, Mihai Ghita prezinta in emisiunea “Asta-i Romania” cazul ireal al unor constanteni care s-au trezit peste noapte cu o constructie uriasa ridicata in fata balcoanelor.

 

La Constanta, un clan de rromi a ridicat o vila la cativa metri de balcoanele vecinilor!
Sambata, de la ora 20.00, Mihai Ghita prezinta in emisiunea “Asta-i Romania” cazul ireal al unor constanteni care s-au trezit peste noapte cu o constructie uriasa ridicata in fata balcoanelor. Casa ridicata pe doua etaje este a unor rromi care n-au respectat nicio lege in constructii si urbanism.
Vecinii care au ferestre in imediata apropiere a cladirii se arata neputinciosi in fata influentelor rromilor.
Mai mult, de cand au inceput lucrarile de constructii au evitat sa mai deschida geamurile.
“Asta-i Romania si asta se intampla la noi in tara. Patronul e rrom, astia ne domina. Ce sa facem? Stam in banca noastra. Nu am nimic ca si-au ridicat vila, dar nu in fereastra mea. Eu nu am mai deschis geamul de cand a inceput constructia!”, a declarat o vecina.
Proprietarul constructiei se arata neinteresat de problemele vecinilor.
“Am toate actele in regula. Daca am cumparat terenul, cum sa nu am autorizatie?”. Intrebat de ce isi ridica vila, desi vecinii sunt nemultimiti pe buna dreptate, cetateanul “incriminate” raspunde cu nonsalanta: “Asa, si?”
Nu ratati, in fiecare sambata, de la ora 20.00, emisiunea “Asta-i Romania!” prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

Casa ridicata pe doua etaje este a unor rromi care n-au respectat nicio lege in constructii si urbanism. 

          Vecinii care au ferestre in imediata apropiere a cladirii se arata neputinciosi in fata influentelor rromilor. Mai mult, de cand au inceput lucrarile de constructii au evitat sa mai deschida geamurile.

Asta-i Romania si asta se intampla la noi in tara. Patronul e rrom, astia ne domina. Ce sa facem? Stam in banca noastra. Nu am nimic ca si-au ridicat vila, dar nu in fereastra mea.
Eu nu am mai deschis geamul de cand a inceput constructia!
”, a declarat o vecina.

Proprietarul constructiei se arata neinteresat de problemele vecinilor. “ Am toate actele in regula. Daca am cumparat terenul, cum sa nu am autorizatie? ”. Intrebat de ce isi ridica vila, desi vecinii sunt nemultimiti pe buna dreptate, cetateanul “incriminate” raspunde cu nonsalanta: “ Asa, si? ”           

Nu ratati, in fiecare sambata, de la ora 20.00,
emisiunea “ Asta-i Romania! ” prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

 

Taguri: