Sultana Sah inainteaza, pas cu pas, spre declin

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:58

Reintoarcerea triumfatoare in Palat a lui Hurrem (Meryem Uzerli) inteteste rautatea dusmanilor sai.

 

Sultana Sah inainteaza, pas cu pas, spre declin
Reintoarcerea triumfatoare in Palat a lui Hurrem (Meryem Uzerli) inteteste rautatea dusmanilor sai.
Stiind cat este de importanta pentru familie casatoria fiicei sale (Pelin Karahan) cu Pasa Rustem (Ozav Guven), Hurrem incearca din rasputeri sa o convinga pe aceasta sa accepte mariajul. Mai mult, Hurrem o asigura pe fiica sa ca sentimentele pe care le are fata de Boierul Malkocoglu (Burak Ozcivit) nu ii sunt impartasite.
Desi Sultana Sah (Deniz Cakir) are putere in Palat, dupa ce sotul sau, Pasa Lutfi, a fost numit Mare Vizir, Hurrem planuieste declinul acesteia. Daca, initial, Hurrem i-a dezvaluit Marelui Vizir ca Pasa Ibrahim a fost marea dragoste a Sultanei Sah, apoi l-a asigurat pe acesta ca, odata ajunsa in varful dinastiei, Sah se va descotorosi de el, de data aceasta, Hurrem ii pregateste Marelui Vizir o capcana, menita sa-i distruga acestuia casnicia.
Hatice realizeaza ca Hurrem a avut dreptate in ceea ce o priveste pe Sah.
De ce isi doreste Hurrem, cu tot dinadinsul, ca fiica ei sa devina sotia Pasei Rustem si ce marturisire tulburatoare ii va face Sultana Hatice surorii sale, aflati vineri, 21 martie, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, la Kanal D.



De ce isi doreste Hurrem, cu tot dinadinsul, ca fiica ei sa devina sotia Pasei Rustem si ce marturisire tulburatoare ii va face Sultana Hatice
surorii sale, aflati vineri, 21 martie, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “ Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii ”, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.