HORROR! A ramas cu dintii in mana dupa ce a CONSUMAT ASTA

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:08

I-au placut atat d emult bauturile carbogazoase si dulciurile incat a ramas fara dinti. Si frica de dentist a contribuit la pierderea acestor.

Barbatul, la un moment dat a acceptat sa mearga la dentist insa a fost prea tarziu deoarece nu mai putea repara nimic. Si cei cinci dinti ramasi si pe care i-au fos tpuse coronite si i-a pierdut. Cand eram tanar aveam un zambet frumos, acum nu prea mai zambesc.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Din

momentul in care s-a hotarat sa isi refaca dantura, omul a mers in Budapesta deoarece nu isi permitea un tratament in Anglia. "Aici, preturile sunt undeva intre 6 000 de lire sterline si 21 de mii. Sunt multi bani. Am gasit o clinica in Budapesta care mi-a oferit cazare gratis si implanturi ieftine. Mi-a luat mult sa ma hotarasc. Insa am fost multumit de rezultat la inceput. Apoi dupa o luna mi-au picat dintii si nu mi-au spus ca o sa imi refaca dantura dar fara niciun discount, asta insemnand ca trebuie sa platesc in jur de 10 000 de
lire sterline.
"

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.