Culisele arestarii lui Nicusor Constantinescu! De ce se tem politistii din Constanta?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:58

Va aratam imediat culisele unei actiuni in forta a trupelor de elita ale Ministerului de Interne! De cine se tem politistii din Constanta? De ce a fost nevoie de detasarea speciala a unei grupari de mascati din Bucuresti la o actiune pe malul marii? Va lamurim imediat.

Procurorii DNA ii pun in carca lui Nicusor Constantinescu 24 de infractiuni de abuz in serviciu. Pe scurt- un prejudiciu de peste 30 de milioane de euro!

Vila Smaranda, asa cum se numeste locuinta extravaganta a lui Nicusor Constantinescu a fost luata cu asalt de trupele de elita ale Ministerului de Interne. Jandarmii de la Brigada Speciala de Interventie au fost trimisi special din capitala.

Surse din cadrul DNA sustin ca politistii din Constanta nu ar avea curaj nici macar sa se apropie de presedintele Consiliului Judetean.

Nici n-ar fi de mirare. Priviti cum se facea legea in judet pana mai ieri, cand echipa de la Stirile Kanal D era atacata!

Asta se intampla in urma cu patru ani, in fata vilei lui Constantinescu in care izbucnise un incendiu. Echipa Kanal D prezenta de la fata locului, dar a fost bruscata si imbrancita de oamenii Presedintelui Consiliului Judetean.

Incredibil, dar, nici in prezenta politistilor, apropiatii lui Constantinescu nu s-au sfiit sa atace.
Unul dintre bodyguarzi a pus mana pe furtunul cu apa si l-a indreptat catre operatorul Kanal D. Imaginile lasa de inteles ca unul era Nicusor Constantinescu in Constanta! Dovada si actiunea politistilor de acum doua luni, care s-a lasat mai degraba cu rugaminti din partea politistilor delegati sa il ridice.

Dar nu ar fi fost prima data cand ar fi fost menajat. In urma cu 8 ani, omul a fost lasat sa doarma linistit in masina parcata in mijlocul strazii, dupa ce ar fi baut ceva mai mult, spuneau gurile rele.
Dar, se vede treaba ca cineva tot l-a deranjat. Ieri, mascatii i-au controlat casa si sediul Consiliului Judetean si al Regiei de Drumuri. Trei masini ale Brigazii Speciale de Jandermerie l-au insotit pe Nicusor Constantinescu la Bucuresti.

Niciodata drumul de la Constanta in capitala nu a fost parcurs in timp record. Body-guarzii lui Nicusor Constantinescu si-au asteptat seful in fata sediului DNA si i-au adus un rucsac plin cu lucruri necesare in arest.
Dar nu a stat prea mult. Judecatorii au respins cererea de arestare preventiva, iar Nicusor Constantinescu va fi cercetat in stare de libertate!

Anchetatorii il acuza pe Nicusor Constantinescu de blocarea mai multor controale la Regia Judeteana de Drumuri. In plus, a refuzat sa puna in aplicare mai multe hotarari judecatoresti in favoarea unui afacerist care incerca sa construiasca un parc de eoliene. Rezultatul?

"...prin aceste actiuni a produs un prejudiciu de aproximativ 30.000.000
euro.", conform DNA.
##VIDEO106680##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii