Are 2 metri inaltime la 14 ani! El este Gulliver din Pascani

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 11 oct 2020, 06:10

Uriasul Ghita Muresan are un urmas, si inca ce mandrete de flacau! La 14 ani masoara, atentie, peste 2 metri inaltime! Numai ca nu e baschetbalist, ci campion la aruncarea greutatii. Va invitam sa-l cunoasteti pe Serban Nistor!

"Eu vad lumea diferit(…) Unii oameni ar putea sa spuna chiar ca sunt cu capul in nori!", spune baiatul. Nu incape la birou, unde se presupune ca ar trebui sa-si scrie temele, si nici in pat.

Faceti cunostinta cu Serban Nistor sau Gulliver din Pascani! E in clasa a VIII- a, dar priveste lumea de la o inaltime record! "Am 14 ani, aproape 15, pe 7 aprilie fac 15 si am 2 metri", se prezinta.



Pe langa colegii sai, nu mai mari de 1.60, baiatul pare un urias! Toti susotesc pe la colturi cand Serban isi face aparitia, dar asta nu pare sa-l deranjeze: "Foarte multi ma intreaba: Dar tu cum de ai crescut asa de mult?. Si eu le spun: Asa a vrut Dumnezeu".

Pentru ca a crescut cu o viteza uluitoare, camera baiatului pare c-a intrat la apa! Biroul pe care isi scria temele pana nu demult, i-a ramas mic de tot.
Ca sa incapa in pat, spre exemplu: "Trebuie sa stau asa, intr-un fel, ca pe diagonala".

Pentru bunicii care l-au crescut, Serban este deja stalpul casei! Batranii spun ca s-au bazat pe el la agatatul perdelelor inca de cand avea 8 ani.

"Uriasul" e campion la aruncarea greutatii! Serban e sportiv apreciat. Participa an de an la campionatele de aruncarea greutatii organizate in tara. Ba chiar profesorul l-a inscris si la un concurs pentru o categorie de varsta mai mare!
##VIDEO106682##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: