Cum calculam si cum ne influenteaza ASCENDENTUL zodiei in care ne-am nascut!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 iul 2022, 14:40

Mariana Cojocaru te invata cum sa iti calculezi ascendentul. Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa stii ora la care te-ai nascut.

Daca nu stii cum ora la care te-ai nascut, atunci, foarte bine, poti apela la un specialist care te va ajuta sa faci acest lucru.  Sunt tot felul de secrete prin care se poate restabili.  E posibil sa ai ascendentul chiar in zodia de nastere daca te-ai nascut vara intre patru si sase. Daca esti in zodia Gemeni si te-ai nascut cand a rasarit soarele atunci ascendentul este tot in Gemeni, explica Mariana Cojocaru.

##VIDEO106724##Ascendentul reprezinta constelatia ce apare la orizont in momentul nasterii fiecarei fiinte. De locul, data si ora nasterii acesta poate trece dintr-o constelatie in alta, dintr-un semn zodiacal in altul.

Ascendentul ne da temperamentul si chiar si aspectul fizic, prima impresie pe care o lasam celor cu care interactionam, este oglinda a personalitatii noastre.

Ascendentul este pozitionat la granita dintre casa 1 si casa 12, si ne guverneaza cu preponderenta dupa varsta de 30-33 de ani.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.