IMAGINEA care te va bantui! Ce tine acest copil in gura te lasa fara cuvinte

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 15 iul 2022, 11:35

Cand vei privi intreaga imagine, iti vei da seama cat de tare civilizatia umana s-a degradat.

Imaginea cu un copil sirian de numai cativa anisori tinanad intr-o mana o pusca, iar in cealalta o tigara din care pufaia pasibil, iti vor da fiori. Legile si valorile umanitatii sunt tot mai des incalcate, mai ales in privinta drepturilor copiilor.

In Siria, copii sunt deja oameni mari cu responsabilitati in mijlocul unui razboi in care ei ar fi trebuit cel mai mult protejati. Cui ii pasa ca acesti copii vad moartea cu ochii sau mai rau ajung sa fie omorati tocmai fiind atat de tare expusi.

Razboiul din Siria pare un conflict fara sfarsit. Tragedia umana se amplifica pe zi ce trece, cetatenii acestei tari confruntandu-se cu greutati inimaginabile pentru alti locuitori ai planetei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

La periferia capitalei siriene, Damasc, se gaseste un cartier al refugiatilor, denumit Yarmouk. Cei care traiesc aici au parte zilnic de experientele traumatizante provocate de razboi, civilii nevinovati fiind victimele atacurilor ordonate de regimul tarii, scrie news.com.au.

Hrana este disponibila in cantitati limitate, pretul ei urcand foarte mult. De exemplu, un kilogram de orez a ajuns sa coste in acest loc nu mai putin de 100 de dolari. Oamenii care traiesc in Yarmouk nu mai au curent electric de aproape un an, iar serviciile medicale sunt si ele precare.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.