Minte sanatoasa in corp sanatos! Nea' Stere nu isi arata varsta de 76 de ani

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:59

Minte sanatoasa in corp sanatos! Acesta este secretul tineretii fara batranete. Demonstratia ne-o face un galatean caruia nimeni nu i-ar da varsta din buletin.

Faceti cunostinta cu domnul Stere Chivu! Are 73 de ani, dar i-ai da cu usurinta 50! Cu muschii la vedere si imbujorat de efort, omul nostru sfideaza orice prejudecati. L-am gasit pe faleza Dunarii, unde vine zilnic sa-si puna sangele in miscare!

In pantofi sport si blugi, domnul Stere se indoaie si se apleaca mai ceva ca un tinerel! Desi, in mod normal, nimeni si nimic nu-i intrerupe ritualul sanatos, si-a facut timp, totusi, sa ne arate ce presupune un antrenament eficient.



E clar, la 73 de ani, domnul Stere l-ar face invidios si pe mult mai tanarul Miron Cozma! Amandoi sunt pasionati de sport si au un fizic de invidiat.

Desi altora li s-ar taia pe loc rasuflarea, gimnastul septuagenar se misca pe faleza ca intr-o sala de sport special amenajata! "Am tot ce vreau aici!", spune barbatul care se foloseste chiar si de copaci, ca sa faca tractiuni! Ce sa mai! Ca un sportiv profesionist!

Intre 10 flotari si 10 fandari, domnul Stere face si o alergare usoara, printre copaci.
Isi mai trage sufletul zece secunde, dupa care se incordeaza iar, mai ceva ca fotbalistii!

Sportivul de 73 de ani nu se antreneaza de azi, de ieri! Isi lucreaza muschii de cand se stie si ar fi culmea sa renunte doar pentru ca a ajuns la vremea nepotilor.

Si cum un corp bine lucrat, e un corp admirat, nu e de mirare ca doamnele roiesc in jurul lui! Domnul Stere e, insa, aproape logodit.
Minte sanatoasa, in corp sanatos. Domnul Stere mai are un secret pe care ni l-a spus si noua si pe care il puteti afla si dumneavoastra, din materialul video!
##VIDEO106795##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii