Au ramas SOCATI dupa ce a postat ASTA pe Facebook! Vezi ce face IN PAT cu acest barbat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 11 oct 2020, 04:55

O femeie din Statele Unite a gasit o modalitate iesita din comun de a face rost de bani.

Va vine sa credeti sau nu, ea a postat pe pagina ei de Facebook un anunt prin care spune ca este dispusa sa imbratiseze oameni, pentru un tarif de 60 de dolari pe ora.

Reactiile au fost negative iar foarte multi au crezut ca, in spatele anuntului, tanara vrea de fapt sa ofere servicii sexuale.

Sam Hess a dezmintit insa repede aceste acuzatii, spunand ca a impus o serie de reguli stricte, pentru ca atingerile sa nu se transforme in altceva.

In plus, ea a adaugat ca acest serviciu se adreseaza persoanelor singure si triste, care au nevoie de niste momente de relaxare.

Pentru a aduce un plus de incredere spuselor ei, ea a postat si marturiile mai multor clienti. Toti au declarat ca Sam a reusit sa ii faca sa se simta mai bine. Voi ce credeti, ati fi dispusi sa apelati la astfel de servicii?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Iarna 2024-2025 vine cu vești bune pentru femeile pensionare! Ce schimbări vor avea loc și ce ajutor se va acorda

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.