Pizza pe blat de foietaj
Cost estimativ: 35 lei pentru 4 persoane
Ingrediente
Un pachet foietaj
4 rosii mari
400 g mozzarella
2-3 fire de busuioc
O lingurita oregano
Sare, piper, ulei de masline
Bacon, masline (optional)
Mod de preparare
Se dezgheata foietajul la temperatura camerei si se intinde pe o tava de copt, tapetata cu hartie de copt.
Se stropeste cu ulei de masline, apoi se presara oregano.
Se aseaza felii de rosii, felii de mozzarella, bacon si masline kalamatta. Se presara busuioc, se asezoneaza cu sare si piper, se stropeste cu putin ulei de masline, apoi se da la cuptorul incins la 180 grade, timp de 30 minute.
Se scoate cand a crescut putin si aluatul este auriu.
Se lasa sa se raceascsa putin si se taie.
Ingrediente
Un pachet foietaj
4 rosii mari
400 g mozzarella
2-3 fire de busuioc
O lingurita oregano
Sare, piper, ulei de masline
Bacon, masline (optional)
Mod de preparare
Se dezgheata foietajul la temperatura camerei si se intinde pe o tava de copt, tapetata cu hartie de copt.
Se stropeste cu ulei de masline, apoi se presara oregano.Se
aseaza felii de rosii, felii de mozzarella, bacon si masline kalamatta.
Se presara busuioc, se asezoneaza cu sare si piper, se stropeste cu putin ulei de masline, apoi se da la cuptorul incins la 180 grade, timp de 30 minute.
Se scoate cand a crescut putin si aluatul este auriu.
Se lasa sa se raceascsa putin si se taie.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii