Imagini SOCANTE! A ramas cu o gaura in loc de nas dupa ce a fost desfigurata de medici

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:09

O femeie a fost desfigurata din cauza medicilor care nu au observat ca are o tumoare pe varful nasului.

Golda Humphrey, in varsta de 79 de ani, a ramas cu o gaura in locul unui nas dupa mai multe operatii menite sa ii inlature tumoarea care ii crestea pe varful nasului. Aceasta tumoare s-a dezvoltat in timp, cat ea era internata in spital cu o alta probleme.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Doctorii

au crezut initial ca este vorba de o crescenta provenita de la reactia unui medicament dat dupa ce si-a rupt piciorul. Insa tumoare ii crestea din ce in ce mai mare pana cand a ajuns si de rasul asistentelor care o poreclisera Pinochio. Fosta soferita pe autobuz, femeia a declarat ca: Stiu ca, desi arat desfigurata, medicii mi-au salvat viata. Cand am fost diagnosticata cu cancer de piele, era deja prea tarziu.
Tumoarea era atat d emare incat se raspandise si la buza asa incat au fost necesare mai multe operatii
, spune femeia.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.