Dr. Adina Alberts-Catarama iti spune totul despre tatuajul medical

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 11 oct 2020, 04:10

Chirurgul estetician Adina Alberts-Catarama a vorbit pentru kfetele.ro despre tatuajul medical. Descopera in ce consta si cand se poate apela la aceasta metode de tratament.

Tatuajul medical (sau micropigmentarea sau implantul dermic sau dermografia) reprezinta una dintre cele mai moderne si eficiente metode de tratament neconventional pentru:

- Corectarea cicatricilor definitive
- Contur sprancene, gene, buze
- Bijuterii semipermanente pentru piele

Practic orice modificare de culoare aparuta pe piele poate fi estompata prin aceasta tehnica. De un succes real se bucura recolorarea cicatricilor post chirurgie estetica si mai ales a celor de la nivelul sanilor care survin dupa interventiile de marire sau micsorare de sani.



De asemenea si repigmentarea cicatricilor depigmentate postcombustionale da rezultate bune atunci cand sunt mature si fara denivelari sesizabile. Aplicatiile sunt numeroase si in domeniul esteticii faciale si corporale.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.