SOCANT. Un baietel alergic a murit in chinuri groaznice dupa ce a muscat cateva inghitituri dintr-un preparat care continea alune

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 11 oct 2020, 03:30

Connor Donaldson, in varsta de 12 ani a iesit cu mama lui sa ia masa la un restaurant din oras. Ospatarii au asigurat-o pe femeie ca mancarea lor nu contine urme de alune sau seminte.

Un baietel in varsta de 12 ani din Manchester, Marea Britanie, a mers cu mama lui in oras, la un restaurant pentru a lua masa. Ingrijorata, femeia le-a spus ospatarilor inainte de a comanda ca fiul ei este alergic la alune. Personalul localului au asigurat-o ca preparatele lor nu contin urme de alune sau seminte.

Connor Donaldson a comandat un meniu, insa la scurt timp dupa ce a muscat de cateva ori din preparat a inceput sa se inece ca si cum nu mai avea aer sa traga in piept.

A suferit un atac sever de astm care a dus stop cardiac. Investigatia si analizele de laborator au aratat ca bucatarii foloseau aceeasi paleta sau linguri la prepararea mancarii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Unele condimente contineau urme de alune, iar unele sosuri care erau cumparate si nu preparate in bucatarie contineau alune. Astfel, desi ospatarii stiau ca bucatarii nu au gatit cu alune, ar fi trebuit sa informeze clientii ca unele sosuri sau condimente sunt achizitionate, nu pregatite in bucataria localului, prin urmare nu au

cum sa stie ce substante contin cu exactitate.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.