Adina Galupa: "Premiile Gopo sunt exemplul perfect ca se poate si la noi!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:59

Adina Galupa, actrita care interpreteaza personajul Bela in serialul de comedie “Fetele lu’ Dom’ Profesor”, difuzat in fiecare miercuri, de la ora 21.15, la Kanal D, a luat parte in aceasta saptamana la unul dintre cele mai importante evenimente din industria cinematografica autohtona – Premiile Gopo.

"Aseara, la Premiile Gopo, m-am intalnit cu multi colegi si prieteni din teatru. Multi fiind si nominalizati, am avut emotii pentru ei. Ma bucur ca exista aceasta decernare de premii care celebreaza filmul romanesc in toata splendoarea lui. Cred ca industria cinematografica autohtona merita o recunoastere publica din partea romanilor. Aseara a fost exemplul perfect ca se poate si la noi, avem actori frumosi, talentati, de succes si proiecte bune recunoscute international", a spus Adina Galupa.



Cele mai multe premii Gopo au fost atribuite filmului "Pozitia Copilului", regizat de Calin Peter Netzer.

"Pozitia Copilului" este un film foarte bun, nu o spun doar eu, asta este parerea tuturor. A castigat enorm de multe premii in strainatate. E o productie dintr-o serie de filme care ne reprezinta cu succes si cu onoare in toata lumea. Pozitia copilului a dominat competitia, e evident cel mai bun film al anului trecut", a spus Adina Galupa.


Actrita crede ca romanii nu sunt obisnuiti sa mearga la cinematograf sa urmareasca productii realizate in tara.

"Industriei cinematografice din Romania ii lipseste educatia publicului. Fara public educat care sa mearga la cinematograf, la filme romanesti, cu aceeasi placere cu care merge la filmele straine, nu se poate", a declarat Adina Galupa.

Pe Adina Galupa o puteti vedea interpretand personajul Bela, in fiecare miercuri, de la ora 21.15,
in sitcomul" Fetele lu’ Dom’ Profesor", la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.