Gabriel Cotabita: “Ma uitam la emisiuni de comedie la care nu radeam deloc si credeam ca am un defect”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:00

In aceasta seara, in sitcomul “Fetele lu’ Dom’ Profesor”, de la Kanal D, isi face aparitia cantaretul Gabriel Cotabita in calitate de invitat special.

Artistul a marturisit astazi, in emisiunea “TEO SHOW” prezentata de Teo Trandafir, ca a ras cu lacrimi la primele doua episoade din serialul de comedie pe care Kanal D il difuzeaza in fiecare miercuri.

“Uitandu-ma la primele doua episoade din serialul<>, am ras cu pofta, oameni buni! Despre asta este vorba! La un moment dat credeam ca am probleme. Ma uitam la asa-zise emisiuni de comedie la care nu radeam deloc si credeam ca am un defect.

La acest sitcom m-am prapadit de ras. La ora actuala <> este unul dintre cele mai amuzante seriale de comedie romaneasca. Mai e ceva foarte important: e nou, e fresh! Nu ati mai vazut asa ceva”, a spus Gabriel Cotabita.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nu ratati, in aceasta seara, un nou episod al serialului de comedie “Fetele lu’ Dom’ Profesor”, de la ora 21.15,

la Kanal D.>, am ras cu pofta, oameni buni! Despre asta este vorba! La un moment dat credeam ca am probleme. Ma uitam la asa-zise emisiuni de comedie la care nu radeam deloc si credeam ca am un defect. La acest sitcom m-am prapadit de ras. La ora actuala<> este unul dintre cele mai amuzante seriale de comedie romaneasca. Mai e ceva foarte important: e nou, e fresh! Nu ati mai vazut asa ceva”
, a spus Gabriel Cotabita.

class="content-readmore">Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nu ratati, in aceasta seara, un nou episod al serialului de comedie “Fetele lu’ Dom’ Profesor”, de la ora 21.15, la Kanal D.>este unul dintre cele mai amuzante seriale de comedie romaneasca. Mai e ceva foarte important: e nou, e fresh! Nu ati mai vazut asa ceva”, a spus Gabriel Cotabita.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nu ratati, in aceasta seara, un nou episod al serialului de comedie “Fetele lu’

Dom’ Profesor”, de la ora 21.15, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.